söndag 19 augusti 2007

Dagens sanning om bensin

  • Bensin är på tok alldeles för dyrt!

Detta är inte jätte fördelaktigt för kära lilla mig som av någon outgrundlig annledning verkar dras till bensinstationer... förstår inte varför... kan det bero på den underbara doften tro?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kära lilla du! Det blir MYCKET billigare om du inte envisas med att köra så många, långa omvägar hela tiden...

Anonym sa...

ja, nu får jag skriva här igen för jag försökte kommentera på er reseblogg men det FUNKARJUINTE för jag glömmer alltid vad jag har för användarnamn och lösenord., ÄNDRA DET GENAST så att man kan skriva ändå. (Väldigt vad mycket argsinta versaler det blev:) Här kommer iaf inlägget som skulle stå på resebloggen: "Här är det minsann väldigt dålig aktivitet må jag säja! Hallå!!! Nu är det väl dags att uppdatera oss övriga om resplansstatus och ditt och datt!"

Anonym sa...

kära anonyma lilla människa! Vem har sagt att du måste ha lösenord och användarnamn för att komentera på bloggen??? Jag bara frågar... =) Och ja den är lite dåligt uppdaterad men vi får väl hoppas att det snart blir ändring på det!

Anonym sa...

jag känner mig en aning medskyldig till anonyms anklagelser. Men denise denise vad har vi för löserord till och komma in och skriva på resebloggen?? Det är totalt raderat ur min hjärna!!